Direct contact? Bel: 088 - 099 44 00

HomeRMail SupportRMail Online

RMail Online voor alle browsers

App Overzicht:

RMail Online stelt iedereen in staat om een aangetekend e-mailbericht te versturen, direct vanuit jouw browser op pc, tablet of telefoon. Alle RMail functies zijn volledig beschikbaar.

RMail Online werkt met jouw bestaande e-mail account als een alternatief schrijf- en verzendvenster. Het is niet nodig om een nieuw e-mail adres of een nieuwe e-mail inbox in te stellen.

Belangrijkste diensten:

  • Aangetekende e-mail: Stuurt een Geregistreerde E-mail bericht. Een Registered Receipt™ e-mailrecord wordt dan teruggestuurd naar de afzender met een voor de rechtbank aanvaardbaar bewijs met tijdstempel van de afgeleverde inhoud en geavanceerde open tracking.
  • Versleutelen: Levert bestanden en de bodytekst van e-mailberichten en bijlagen versleuteld rechtstreeks af in de inbox van de ontvanger, zonder dat de ontvangers zich hoeven te registreren of op links hoeven te klikken, waarbij controleerbaar bewijs van naleving en privacy wordt teruggestuurd.
  • Digitaal ondertekenen: Voeg een document toe en verstuur het als een Registered Email™-bericht met de e-sign-functie. Het bericht wordt automatisch opgemaakt, zodat de ontvanger met de muis zijn handtekening op het document kan zetten of typen, waarna de afzender en ontvanger een wettelijk ondertekend contract ontvangen.

Nieuw bij RMail? Maak een account  Aanmelden en direct beginnen

Track & Prove: Aangetekend e-mail

Dit is de basisfunctionaliteit van RMail die u altijd gebruikt. U kunt hier kiezen tussen:

  • “Gemarkeerd”, dit is de standaard verzending, de ontvanger ziet aan de banner dat het bericht gevolgd wordt.
  • “Ongemarkeerd”, de ontvanger heeft geen indicatie dat het een aangetekende e-mail betreft.

 Bij ongemarkeerd verzenden worden een aantal andere opties uitgeschakeld.

Kijk op verzend-en-ontvangstbevestiging voor een beschrijving van de door RMail verzonden verzend- en ontvangstbevestigingen.

Encrypt: Beveiligde e-mail

RMail biedt ook de mogelijkheid om uw e-mailberichten te beveiligen zonder eisen te stellen aan de e-mailomgeving van de geadresseerde(n).

Voor de beveiliging van uw e-mail maakt RMail gebruik van standaard oplossingen als TLS (Transaction Layer Security) en/of een beveiligde PDF.

Transmissie - Verstuur met beveiligd transport

RMail controleert of de e-mailomgeving van de geadreseerde(n) TLS ondersteunt. Als TLS op het gewenste niveau beschikbaar is wordt uw bericht verstuurd via TLS. Is TLS niet, of niet op het door u gewenste niveau, beschikbaar dan wordt uw bericht verstuurd met RMail's Berichtniveau beveiliging.

Berichtniveau - Verstuur met beveiligde inhoud

De inhoud van uw e-mailbericht en de daaraan toegevoegde bijlage(n) worden verpakt in een versleutelde PDF. De ontvanger heeft een wachtwoord nodig om deze PDF te openen. Dit wachtwoord kunt u zelf bepalen of door RMail laten genereren.

Geeft u zelf een wachtwoord op dan kunt u aangeven of dit wachtwoord in een aparte e-mail naar de geadresseerde(n) verstuurd wordt.

Door RMail gegenereerde wachtwoorden worden altijd verstuurd naar de geadresseerde(n).

E-Sign: Digitale handtekening

Met RMail E-Sign laat u documenten digitaal ondertekenen.

Web Sign

Bij gebruik van de optie Web Sign wordt de ondertekenaar uitgenodigd tot het plaatsen van een op de overeenkomst zichtbare handtekening. Eén enkel document kan door meerdere partijen getekend worden, indien gewenst in afgedwongen volgorde. Na afloop van de procedure krijgen alle ondertekenaars en de verzender een kopie van de overeenkomst voorzien van alle handtekeningen.

Email Sign

Bij “Email Sign” wordt de relatie uitgenodigd tot het sturen van een e-mailbericht met de akkoordverklaring. Dit bericht wordt verstuurd via RMail, dat hierdoor in staat is om de akkoordverklaring te koppelen aan de te tekenen overeenkomst. Met “Email Sign” kan aan meerdere partijen gevraagd worden om een overeenkomst te ondertekenen.

Het resultaat is dan dat de afzender meerdere ondertekende overeenkomsten retour krijgt, één per relatie. De ondertekenaars krijgen elk een kopie voorzien van hun handtekening.

File Share: uitwisselen grote bestanden

Met RMail File Share kunt u tot 1 GB aan bestanden versturen. U bepaalt zelf hoelang deze bestanden beschikbaar zijn voor de ontvanger(s). Na deze periode verwijdert RMail File Share de bestanden, wat de beveiliging van uw kostbare informatie sterk vereenvoudigt.

SideNote: Extra bericht voor de CC en BCC ontvangers.

De SideNote optie stelt u in staat om aan een geregistreerd e-mailberichten een melding toe te voegen welke alleen zichtbaar is voor CC en/of BCC ontvangers.

 Deze optie is alleen beschikbaar indien er cc- of bcc-adressen opgegeven zijn.

Register Reply

Selecteer de optie "Track and Prove replies to this message " als u niet alleen de ontvangst van uw bericht, maar ook van het antwoord wil kunnen aantonen.

Client/Ref code

Hier kunt u een code voor opgeven voor intern gebruik. Deze code verschijnt ook op de service berichten van RMail.

Instructievideo

Een korte instructievideo bekijk je hier.