Direct contact? Bel: 088 - 099 44 00

HomeOplossingenIntegratiesTess en RMail

Tess en RMail 

Tess is een door Acuity op het Salesforce platform ontwikkeld flexibele betaalbare relatiebeheer oplossing bij uitstek geschikt voor dienstverlenende bedrijven.

Tess integreert de klantdata met alle andere applicaties binnen de bedrijfsomgeving, om vervolgens de hieraan gerelateerde processen op een slimme wijze te optimaliseren. De klanten staan hierbij centraal. Tess zorgt ervoor dat door structurele samenwerking tussen alle betrokkenen de effectiviteit met sprongen verbeterd. Zo komt er op meerdere vlakken nieuwe invulling aan het begrip relatiebeheer. Relaties heb je immers niet alleen met klanten, maar ook met je collega’s en leveranciers. Met Tess zorg je ervoor dat alle beschikbare kennis, kunde en talent op het juiste moment ingezet wordt.

Acuity heeft destijds zeer bewust voor het Salesforceplatform gekozen. Salesforce is de absolute marktleider op het gebied van crm-gerelateerde Cloud software. Technologie, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en beveiliging zijn van de hoogste kwaliteit. Door onder andere specialisatie, visie, ontwikkelcapaciteit, schaalgrootte, innovatiekracht en financiële middelen is Salesforce in staat om ook voor de komende jaren leidend te blijven. Daarnaast is Salesforce een zeer fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken. Kies je voor Tess, dan kies je voor het beste van het beste en kies je voor de toekomst. Je kiest voor een oplossing met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding!

Met de naadloze integratie van RMail is het mogelijk om vanuit Tess een aangetekende en/of een beveiligde e-mail te versturen. Je kunt achteraf altijd aantonen wat de inhoud was, de datum en tijd van aflevering en dat het bericht versleuteld is verstuurd. Daarnaast mailt u offertes, contracten en overeenkomsten direct vanuit Tess om het digitaal te laten ondertekenen. Uiteraard vind je de resultaten eenvoudig terug in Tess.

Meer weten over Tess? Klik hier