Direct contact? Bel: 088 - 099 44 00

HomeOplossingenDigitale handtekening

Rechtsgeldig Digitaal ondertekenen

RMail e-sign vereenvoudigt het verzenden van documenten ter ondertekening zonder dat een document hoeft te worden voorbereid; of gebruik RSign® voor meer geavanceerde e-onderteken diensten.

Hoe lang duurt het voordat je een document of contract getekend retour hebt? Vooral nu thuiswerken heel veel voorkomt. Dat kan sneller! En gemakkelijker. En goedkoper. Vanaf nu regel je een rechtsgeldige, digitale handtekening met één druk op de knop, direct vanuit je mailbox!

RMail biedt een eenvoudige optie voor het verzenden van elk document voor elektronische ondertekening zonder de noodzaak om documentvelden in te stellen of voor te bereiden; dit verkort de verzendtijd en maakt e-sign een "attach-to-email-and-send" proces. Wil je meer controle? Dan is het voldoende een paar velden (tekst) aan het document toe te voegen. Lees meer over Tags.
RMail e-sign is e-mail gebaseerd en eenvoudig te integreren in bestaande applicaties die de mogelijkheid hebben om e-mails te versturen. Een voorbeeld is de integratie met Visma.net HRM & Payroll.

Meer functionaliteit nodig? RSign beschikt over geavanceerde functies om nog meer controles te creëren rond het e-signing proces, zoals bijvoorbeeld een automatische herinnering. RSign is ook geschikt voor het maken van complexe formulieren met gebruik van veld afhankelijkheden, checkboxen, radiobuttons en meer. Het gebruik van templates zorgt voor nog meer gebruiksgemak.

Zowel RMail e-sign als RSign beschikken over een groot aantal API's die een verregaande integratie mogelijk maken. Voorbeelden zijn o.a de integratie met Salesforce, Docscorp en iManage.