Direct contact? Bel: 088 - 099 44 00

HomeOver RPost

Over RPost

RPost helpt bedrijven wereldwijd elektronisch te communiceren en te handelen: veilig, conform wet- en regelgeving, en productief. Dat doen wij door hen daarbij te ondersteunen met innovatieve producten, die steeds worden aangepast aan de veranderende eisen en wensen van de markt.

Marktleider

RPost (www.rpost.com) is wereldwijd marktleider in veilige en gecertificeerde elektronische communicatie. Sinds het jaar 2000 heeft RPost talloze organisaties geholpen hun beveiliging, compliance, en productiviteit te verbeteren.

RPost is de bedenker van Registered Email™. Deze gepatenteerde technologie biedt verzenders van e-mail een onomstotelijk en rechtsgeldig ontvangstbewijs. Daarin zijn datum en tijd van aflevering vastgelegd, maar ook de exacte inhoud van het bericht en eventuele bijlagen. Sinds de uitvinding van de aangetekende e-mailtechnologie, heeft RPost met succes vier softwareplatformen ontwikkeld: RMail, RSign, RForms en RPostal. Deze platformen worden wereldwijd door meer dan 25 miljoen mensen gebruikt.

Wereldwijde standaard

RPost heeft kantoren in onder meer de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en de Benelux. Het bedrijf opereert wereldwijd via een distributienetwerk van meer dan 5.000 wederverkopers, waaronder een aantal van de grootste telecombedrijven en exploitanten van postdiensten.

RPost Nederland

is vertegenwoordiger voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Behalve licenties voor RMail en RSign biedt RPost Nederland ook advies, technische ondersteuning en hulp bij integratietrajecten.

 

RPost’s producten hebben een universele aantrekkingskracht. Daardoor heeft RPost een groot deel van de markt veroverd:

  • RPost-diensten worden in meer dan 100 landen gebruikt door enkele van de grootste telecommunicatiebedrijven, financiële dienstverleners, advocatenkantoren, organisaties in de gezondheidszorg en overheidsorganen.
  • Wereldwijd gebruike e-mailplatformen met meer dan 400 miljoen mailboxen bouwen RPost-diensten in, in hun e-mail gebruikersinterface.
  • Miljarden berichten zijn veilig verwerkt via technologie die gedekt wordt door een van RPost’s meer dan vijftig Registered Email™-technologiepatenten, toegekend in tweeëntwintig landen.
  • Hoewel RPost een aantal van de grootste bedrijven ter wereld tot haar klanten mag rekenen, is het bedrijf ook zeer aanwezig in het MKB-segment. RPost is primair, maar zeker niet uitsluitend, actief in de volgende sectoren: verzekeringen, financiering, zorg, advocatuur, overheid en makelaardij.

Onderscheidingen

RPost is winnaar van de World Mail Award in de categorie Best in Security, en ontving de AIN Innovation Award. Zowel het bedrijfsleven als onderzoeksorganisaties scharen RPost onder de beste aanbieders. Zo wordt RPost de beste keus genoemd in de Email Encryption Buyer’s Guide van de verzekeringsbranche. In hun rapport over de digitale handtekening, plaatste Forrester Research RPost in de top 5 wereldwijd. En de JMBM Corporate Counsel Guide, beveelt RPost aan voor rechtsgeldige elektronische aflevering. Meer dan 20 balies en verenigingen van advocaten onderschrijven RPost.

Patenten

Aan onze aangetekende e-mailtechnologie zijn ruim 50 patenten toegekend. Deze gelden in de 22 belangrijkste landen/markten in Amerika, Europa en Azië. Sinds het jaar 2000 worden verschillende producten aangeboden gebaseerd op de gepatenteerde RPost-technologie. Vandaag de dag gebruiken (internationale) bedrijven in een groot aantal sectoren de Registered E-mail ™-technologie. Deze diensten worden al sinds 2003 gebruikt door het United States Government Accountability Office. Ook internationale advocatenkantoren zoals Greenberg Traurig LLP en de United Nations gebruiken onze technologie al jaren. Dit doen ze om de kosten te verlagen en tijd te besparen, en om de risico’s te verminderen van digitale communicatie tussen partijen in nagenoeg ieder land ter wereld.

Ook in Nederland wordt door vele verschillende organisaties, van klein tot groot, gebruik gemaakt van deze RPost services. RPost heeft inmiddels meer dan 25 miljoen gebruikers in meer dan 100 landen en is beschikbaar in meer dan 10 talen, waaronder Nederlands.