Direct contact? Bel: 088 - 099 44 00

HomeOplossingenVeilig grote bestanden mailen

Veilig grote bestanden mailen

Een bestand mailen is een eenvoudige manier om informatie te delen. Je voegt een bijlage toe aan het bericht en drukt op "verzenden". In de praktijk limiteren organisaties de omvang van de berichten die zij willen ontvangen. Een veel gebruikte waarde is 10 MB. Voor grotere bestanden heb je dus een alternatief nodig. RMail File Share biedt dat alternatief direct vanuit de Outlook Desktop app. Eenvoudig en veilig!

Met RMail File Share kun je tot 1 GB aan bestanden toevoegen vanuit Outlook Desktop of de RMail Online apps. Je bepaalt zelf hoelang deze bestanden beschikbaar zijn voor de ontvanger(s). Na deze periode verwijdert RMail File Share de bestanden, wat de beveiliging van uw kostbare informatie sterk vereenvoudigt.

In tegenstelling tot teams, OneDrive of Dropbox, stelt RMail File Share een one-time-box in die niet is gekoppeld aan de bestandsmap van de afzender, waardoor de privacy van het bestandssysteem en de mapnamen van de afzender wordt gewaarborgd. Bovendien worden de bestanden versleuteld opgeslagen en na de opgegeven periode verwijderd. Hierdoor wordt het risico op toekomstige ongeoorloofde toegang tot een minimum beperkt.

In de Outlook Desktop app en bij RMail Online kun je instellen dat alle bijlagen groter dan bijv. 10 MB via RMail File Share verzonden worden.

RMail File Share zorgt voor de automatische verwijdering en vereenvoudigt het IT-beveiligingsbeheer voor het ad-hoc delen van bestanden..