Direct contact? Bel: 088 - 099 44 00

HomeOplossingen

Oplossingen voor efficiënte en betrouwbare documentdistributie

Veilig en gecontroleerd delen van informatie

RDocs het ultieme systeem voor het veilig en gecontroleerd delen van informatie

Met RDocs™ van RPost krijgt u volledig inzicht in het leesgedrag van uw documenten en behoudt u volledige controle over wie, waar en wanneer uw documenten kan lezen.

Of het nu gaat om vertrouwelijke zakelijke informatie, belangrijke contracten of privacygevoelige documenten, RDocs biedt de perfecte oplossing voor een veilig en gestroomlijnd informatiebeheer.

 

Aangetekend mailenAangetekend mailen

Een van de problemen met internet e-mail is dat de huidige systemen geen inzicht geven in de status van een verzonden e-mailbericht. Voor het verkrijgen van duidelijkheid over het simpele feit dat een bericht is aangekomen is de medewerking van de geadresseerde(n) nodig. Deze leemte wordt opgevuld door RMail.

Wordt een e-mailbericht verzonden via RMail, dan kan aangetoond worden dat dit specifieke bericht is afgeleverd bij de geadresseerde(n). De door RMail verzonden Ontvangstbevestiging is de basis voor het verkrijgen van een gewaarmerkte verklaring met daarin de inhoud van het bericht, de datum en tijd van verzending en aflevering. Verder is RMail vaak in staat om ook aan te geven dat het betreffende bericht geopend is.

 

Beveiligd mailenBeveiligd mailen

Bescherming van bedrijfs- en persoonsgegevens door versleuteling van data. Voldoe aan de aangescherpte wetgeving op het gebied van privacy en bescherm uw organisatie tegen datalekken en reputatieschade. 

Beveiligd mailen met RMail is vriendelijk voor de ontvanger(s). De informatie verschijnt gewoon in de mailbox en een speciale login is niet nodig om het bericht te lezen.

 

Digitale handtekeningDigitale handtekening

Digitale ondertekening van documenten, formulieren en berichten door één of meerdere ondertekenaars. Bij meerdere ondertekenaars kun je de volgorde waarin getekend wordt bepalen.

Volledig rechtsgeldig en veel sneller, efficiënter en goedkoper dan fysieke ondertekening.

 

Veilig uitwisselenVeilig grote bestanden uitwisselen

Probleemloos en veilig bestanden tot 1 GB uitwisselen. Gewoon vanuit Outlook. De bestanden worden versleuteld opgeslagen en automatisch verwijderd na de door jou opgegeven periode.

 

Digitale formulierenDigitale formulieren

Met RSign maak je heel eenvoudig digitale formulieren, die ook nog eens heel gebruikersvriendelijk zijn door het gebruik van o.a. radio-buttons, check boxen, keuzelijsten en afhankelijkheden tussen velden.

 

IntegratiesIntegraties

Combineer zakelijke toepassingen met de kracht van RMail en RSign. 
Er zijn verschillende manieren om een RMail integratie te realiseren:
RMail integratie door het gebruik van bestaande Add-ins en extensies.
RMail integratie met applicaties die over een mail functie beschikken.
RMail en/of RSign integratie door middel van API’s.