Direct contact? Bel: 088 - 099 44 00

HomeOplossingenIntegratiesVisma HRM en RMail E-Sign

Visma HRM & Payroll en RMail E-Sign

Visma HRM & Payroll is een volledige cloudoplossing voor human resource management (hrm) en salarisverwerking. Met Visma HRM & Payroll regelen medewerkers en leidinggevenden zelf – zonder tussenkomst van de HR-afdeling – de administratieve, terugkerende taken zoals het bijhouden van verlofkaarten, het registreren van verzuim en het onderhouden van persoonsgegevens.

Het Elektronisch Dossier is een vervanging van alle papieren personeelsdossiers. Contracten, formulieren, verslagen en loonstroken: alles wordt digitaal in dit dossier opgeslagen. Medewerkers hebben altijd toegang tot hun dossier. Professionals en leidinggevenden krijgen alleen toegang tot onderdelen van het dossier die ze ook daadwerkelijk mogen inzien.

Visma.net HRM & Payroll beschikt over een RMail E-Sign integratie voor het digitaal laten ondertekenen van documenten gegenereerd in en door Visma .NET. Documenten welke door een medewerker ondertekend moet worden maak je in Visma HRM & Payroll gesteund door een workflow procedure of rechtstreeks in het Elektronisch Dossier. In dit document kan je gebruik maken van RTags. Deze RTags worden gekoppeld aan de invoer die door de ondertekenaar wordt verstrekt tijdens het ondertekenen van een document via E-Sign.

Met behulp van de RPost Integrator – een aanvullende dienst van RPost Nederland – worden de getekende documenten automatisch opgeslagen in het Elektronisch Dossier van de medewerker.

Meer over RTags Meer over de RPost Integrator