Direct contact? Bel: 088 - 099 44 00

SMART-as-a-Service 2021 productupdates

SMART-as-a-Service 2021 productupdates

Er zijn veel interessante ontwikkelingen gaande bij RPost:

Zo zijn de eerste in een reeks SMART-verbeteringen aan RMail en RSign aangekondigd als de start van de SMART-as-a-Service 2021 productupdates. Deze verbeteringen automatiseren belangrijke functies terwijl ze ook rekening houden met het belang van de menselijke factor binnen e-security en e-handtekeningen. Deze belangrijke RMail product update, nu wereldwijd beschikbaar in alle ondersteunde talen, brengt kunstmatige intelligentie in de RMail for Outlook app. Het wordt RMail Recommends™ AI genoemd.

Deze RMail AI component ondersteunt de gebruiker en voorkomt onbedoelde slordigheden door de gebruiker er op te wijzen dat een bepaald bericht potentiële zakelijke gevolgen kan hebben als de inhoud uitlekt en dus versleuteld moet worden.

Als u meer wilt weten nodig ik u graag uit voor het jaarlijks Optimise! event waar RMail Recommends™ en vele andere SMART-as-a-Service functies exclusief zullen worden gepresenteerd. Meld je hier aan voor de 17 juni Optimise! Gebruikersconferentie. Deze conferentie zal in het teken staan van pionieren en ontdekken.

Blijf in de weken voorafgaand aan Optimise! op de hoogte van de SMART verbeteringen aan RMail en RSign , door ons te volgen op LinkedIn.

Wilt u nu al meer weten? Neem dan gerust contact met mij op via e-mail of telefoon 088 099 44 00.