Direct contact? Bel: 088 - 099 44 00

RPost Worldwide Leader and Hot Vendor

RPost Worldwide Leader and Hot Vendor

2 November 2023 – Londen, VK

RPost werd door International Data Corp. (IDC) uitgeroepen tot Worldwide Leader in eSignatures in het IDC Worldwide eSignature MarketScape-rapport, deels vanwege RPost's toewijding aan klantgerichtheid; waarmee het een statement naar de markt afgeeft dat het met RPost plezieriger is om mee samen te werken.

"De belangrijkste onderscheidende kenmerken van RPost worden weerspiegeld in het "RSign Manifesto": RSign is rijk aan functies, gebruiksvriendelijk, plezierig om mee te werken, eenvoudig inpasbaar en te integreren in de bestaande bedrijfsinfrastructuur" concludeert Holly Muscolino, IDC Research Vice President, Content Strategies and the Future of Work in het rapport.

De klanten van RPost bevestigen ook hun ‘Its friendlier-to-work-with manifest’. "We gebruiken RSign al jaren vanwege hun vooruitstrevendheid, functionaliteit, innovatie rond eSign en vooral: betaalbaarheid," verklaart Kevin McGrath, Product Lead bij Impellam Group. "En toen we zeiden dat we Bullhorn gebruikten [een toonaangevend Kandidaat Tracking en CRM-systeem voor personeelszaken, nu met een RSign-integratie], bood RPost aan om prioriteit te geven aan het bouwen van een integratie voor ons, genaamd RSign for Bullhorn. En het beste was nog wel dat ze ons niet vroegen om kosten te dekken of werkorders op te stellen. Dat is waar het bij een partnerschap om draait!" Impellam Group is naar eigen zeggen de zevende grootste Managed Service Provider ter wereld en actief in 70 landen.

"We willen ervoor zorgen dat onze klanten weten dat we er voor hen zijn, niet alleen voor nu, maar voor al hun evoluerende behoeften in de toekomst," voegt Zafar Khan, CEO van RPost, toe. "We willen dat onze klanten zich op hun gemak voelen om naar ons toe te komen met een vraag, wetende dat we onze teams aan het werk zetten om de oplossing voor hun uitdaging te vinden. We geloven dat Aragon Research RPost niet alleen heeft uitgeroepen tot 'Hot Vendor' vanwege onze overtuigende technologie, maar ook vanwege de manier waarop we met onze klanten en partners willen werken. Klantgerichtheid en innovatie zitten gewoon in ons DNA."

Aragon Research riep RPost uit tot Hot Vendor of the Year en identificeerde RPost als een van de “Most Innovative Worldwide” in hun rapporten over digitaal transactiebeheer.

"RSign van RPost is een uitstekende optie voor ons klantenbestand, omdat het robuust maar toch eenvoudig en intuïtief is voor alle gebruikers, en is ontworpen om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen," voegt Krista Weaver, President & COO XDimensional Technologies, een toonaangevend managementplatform voor verzekeringsagentschappen met een RPost-integratie, toe. "Documenten van alle soorten kunnen met deze RPost-integratie snel, nauwkeurig en met vertrouwen worden uitgevoerd."

Over RPost:

RPost innoveert al meer dan tien jaar voortdurend op het gebied van AI-infused cyberbeveiliging en digitale transacties voor klanten over de hele wereld. Uitgeroepen tot Hot Vendor of the Year en Most Innovative Worldwide in digital transaction management door Aragon Research, en een Worldwide Leader in eSignatures door International Data Corp. (IDC), is RPost alles wat onze klanten nodig hebben als het gaat om e-mail- en documentbeveiliging, compliance en versnelling van de werkplek. Traceren, bewijzen, digitaal ondertekenen, versleutelen, delen, certificeren, controleren; RPost doet wat geen enkel ander bedrijf doet - alles in één - vanuit de drie hoofdplatformen: RMail e-mailbeveiliging en compliance, RSign e-handtekeningen en RDocs beveiligde slimme documenten.

Met meer dan 50 toegekende en gecommercialiseerde patenten wil RPost ervoor zorgen dat ze vakbekwaam en experts zijn in alles wat ze doen: veilige en gecertificeerde versleuteling van e-mail voor privacy en compliance; e-handtekeningen en webformulieren om de digitalisering van workflows te vergemakkelijken; het volgen van e-leveringen om belangrijke communicatie te bewijzen; beheerde bestandsoverdracht om het veilig delen van grote documenten en bestandensets te vereenvoudigen; digitaal rechtenbeheer op documentniveau om de toegang tot documenten te controleren, zelfs na verzending; en AI-gebaseerde apps om datalekken te voorkomen door menselijke eSecurity-fouten te minimaliseren. Daarom genieten al meer dan 25 miljoen gebruikers in 193 landen al meer dan twintig jaar van de RMail, RSign, RDocs en Registered Email™ diensten. Lees meer op de RPost website.