Direct contact? Bel: 088 - 099 44 00

RMail en AI

RMail en AI

We hebben in onze contacten met relaties al eerder aangegeven dat er een AI module in aantocht was en nu is het eindelijk ze ver. De RMail AI module is vanaf nu beschikbaar voor de RMail voor Outlook add-in (versie 11) en beschermt de gebruiker tegen onbedoelde fouten door de gebruiker er op te attenderen dat het bericht versleuteld of aangetekend gemaild moet worden. Bijkomend voordeel is dat het medewerkers automatisch traint wat ze wanneer moeten gebruiken, waardoor het beveiligingsbewustzijn wordt verhoogd. Het kan zelfs zo worden ingesteld dat het lijkt alsof de AI-aanbeveling van de eigen security officer komt.

Neem gerust contact met ons op als je geïnteresseerd bent en meer wilt weten over RMail Recommends™, onze AI upgrade voor Outlook, of RMail Gateway, ons traditionele security automation product. We bieden gratis RMail Recommends AI upgrades aan voor bestaande klanten in deze eerste periode.

U heeft de laatste tijd ongetwijfeld veel  over “AI” gehoord. Het concept van kunstmatige intelligentie (AI) heeft een lange geschiedenis in science fiction. In tientallen films wordt AI meestal gezien als een sinistere kracht die uit is op de vernietiging van het menselijk ras. Maar er is ook een vriendelijkere kant…

De CEO van RPost schreef een blogartikel over AI, en hij legt uit hoe AI evolueert naar het soort technologie waar u op kunt vertrouwen. Wellicht interessant om te lezen. (Klik hier om de CEO blog te lezen: “Nee, RMail AI zal de wereld niet overnemen”)